Wat is CrossFit?

CrossFit is een vorm van fitness waarbij u back-to-basic gaat. U combineert verschillende disciplines zoals gewichtheffen, roeien, hardlopen en turnen om een efficiënte full body workout te creëren. Trainen met het eigen lichaamsgewicht en het nabootsen van alledaagse bewegingen is het uitgangspunt. CrossFit is rauw, no-nonsense en bedoelt voor diegene die écht fit wil worden.

Een CrossFit training bestaat uit een warming-up, een stuk techniek training en aansluitend de WOD (workout of the day). Deze is iedere dag weer anders en dat zorgt voor lekkere variatie. Tijdens de WOD is het de bedoeling om het beste uit uzelf te halen, uw eigen resultaten te monitoren en uzelf steeds weer voorbij te streven. Via de WOD app houdt CrossFit Schiedam ook uw resultaten bij om er zo voor te zorgen dat uw motivatie optimaal blijft.

SORE TODAY
STRONG TOMORROW

Voor wie is CrossFit?

CrossFit is voor iedereen ongeacht welke leeftijd of gezondheidsomstandigheden. De workouts worden aangepast aan ieders individuele niveau en u traint altijd onder begeleiding van een gediplomeerde coach. Dit zorgt ervoor dat u het maximale uit je training haalt en dat alles op een veilige manier.

Wat is CrossFit Schiedam?

Bij CrossFit Schiedam draait het om veiligheid en techniek, met keiharde resultaten. Bij CrossFit Schiedam geloven we in een goede fundering dat resulteert in snel resultaat. We werken met de juiste materialen, een veilige omgeving, altijd begeleiding en een streven naar perfecte techniek zodat iedere atleet, ongeacht het niveau, met een goed en voldaan gevoel naar huis gaat. Er wordt getraind in groepsverband onder leiding van een trainer en er zijn openingsuren voor Open Gym.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar de CrossFit ervaring of heeft u interesse in Personal training? Vraag dan nu uw proefles aan of stuur ons een mail op info@crossfitschiedam.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag een proefles aan