Personal Training

Met Personal training gaat u een samenwerking aan met een gediplomeerde personal trainer. U gaat samen met hem doelen stellen en daarnaartoe werken. Dit doel kan zijn een gezondere levensstijl, gewichtsverlies, spieropbouw of een meer specifiek doel. Hierbij kunt u denken aan revalidatie van een blessure, het opbouwen van de conditie voor het rennen van een marathon of ondersteunend trainen voor uw sport.

Personal training

De personal trainer is naast uw persoonlijke instructeur, ook uw motivator, coach, adviseur, sportmaatje en informatiebron over alles wat met sport en voeding te maken heeft.

  • Waarom Personal training?

    Uw personal trainer is de stok achter de deur. De afspraak staat, is betaald dus u gáát! Weer of geen weer, zin of geen zin, uw personal trainer wacht op u en zorgt ervoor dat u uw eigen doelen te alle tijden voor ogen houdt en helpt u deze te bereiken.

  • Is Personal training iets voor mij?

    Ja! Personal training is voor iedereen geschikt. Heeft u specifieke doelen, of wilt u gewoon fit en gezond door het leven? Personal training helpt u daar bij.

  • Is Personal training niet heel duur?

    Veel mensen denken inderdaad dat het prijskaartje erg hoog is. Het zal u verbazen dat wij al een pakket bieden voor € 90,00 per maand waarbij u twee keer per maand een uur lang één-op-één training krijgt en een op maat trainingsschema en voedingsschema.

STOP WISHING
START DOING

Voordelen van Personal training bij CrossFit Schiedam

Bij CrossFit Schiedam is het grote voordeel dat u tijdens de training de hele club voor uzelf heeft. Er is dus geen afleiding van andere mensen en de privacy is optimaal. Voor meer informatie over de personal trainer klik hier.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar de CrossFit ervaring of heeft u interesse in Personal training? Vraag dan nu uw proefles aan of stuur ons een mail op info@crossfitschiedam.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag een proefles aan